Pálinkás doboz

Egyedi papír díszdobozok gyártása különleges, prémium kategóriás pálinkák számára. A komplett előállítást vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig, akár már 500 darabtól. Választható alapanyagok és különleges felületkezelési eljárások alkalmazása, amelyekről lejjebb görgetve részletes információk és videókat talál.

ajánlatot kérek

Rendelhető pálinkás dobozokról

  • Különböző üvegméretekhez gyártunk csomagolásokat. Vannak hagyományos doboz formák és különleges formájú vagy záródású konstrukciók is.
  • Mindegyik konstrukciót lapraszerelve szállítjuk. Így a tárolásnál viszonylag kicsi a helyigényük.
  • A dobozok többnyire kartonból vagy kasírozott hullámkartonból készülnek, ami több lehetőséget ad a különleges formák megalkotásához.
  • Lehet rendelni nyomott és nyomatlan dobozokat is.
  • Az egyedi megjelenéshez a legkülönbözőbb felületkezelési eljárásokat kínáljuk (fomalakk, prég, dombor stb.). Részletek lentebb.
  • Mindent gyártási folyamatot “házon belül” végzünk el, így rövid gyártási átfutásokkal tudjuk a munkákat vállalni.

 

Jelmagyarázat:

x szélesség

y mélység

z magasság

forma kép

Alapanyagválaszték

Az alábbiakban bemutatjuk az italos dobozok gyártása során leggyakrabban használt alapanyagokat.

Általános karton

Általános karton

Ár
Minőség
Merevség

 

GC2 karton

Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Optimális ár-érték arány, jó minőség és elfogadható tartás jellemzi.

Hófehér prémium karton

Hófehér prémium karton

Ár
Minőség
Merevség

 

Crownboard Prestige

Kiemelt minőségű, hófehér G1-es karton. Előoldala mázolt, hátoldala mázolatlan. 100 % szűzrostból épül fel. Kiválóan nyomtatható és felületkezelhető. Tartása erős, merev.

Robosztus fehér karton

Robosztus fehér karton

Ár
Minőség
Merevség

 

Printline 650g

Merev tartású karton alapanyag. Vastagságra a könyvkötő lemez és a GC2 karton közötti átmenetet. Nem hulladékbázisú. Szűz rostokból épül fel. 3 rétegből áll. A felső réteg egy mázolt MC (gépi-mázolt) alapanyag. Kiválóan nyomtatható és felületkezelhető. Középen egy merev réteg található. Hátoldalára fehér mázolatlan kraft réteg van kasírozva. Normál minőség, nagyon erős tartás.

Kasírozott hullámkarton

Kasírozott hullámkarton

Ár
Minőség
Merevség

 

Kasírozott hullámkarton:

Nyitott hullám hullámbordáira kasírozunk liner papírt (a mikrohullám papírra ráragasztunk egy mázolt papír ívet). Ezáltal a doboz jó teherbírású, erős és elegáns megjelenésű lesz.

Hullámkarton: Környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható. Egy hullámosított papírréteg hullámgerinceire egyik oldalán gyárilag egy sima papírréteget ragasztanak. Ezáltal a hullámkarton masszív és nagyon ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. A nyomott ívet a hullámlemez nyitott oldalára kasírozzuk (ragasztjuk), ezáltal lesz 3 rétegű az alapanyag.

Fedő liner: Alapesetben nagy fehérségű műnyomó papír, amely kiválóan alkalmas grafikus anyagok nyomtatására és különböző felületkezelési eljárások alkalmazására.

Natúr barna + hullámkarton

Natúr barna + hullámkarton

Ár
Minőség
Merevség

 

Natúr barna + hullámkarton

Nyitott, barna E-hullámkarton hullámbordáira kasírozunk 180g-os CrownBoard kraft papírt (a mikrohullám papírra ráragasztunk egy mázolt papírívet a natúr barna oldalával kifelé). Ezáltal a doboz jó teherbírású, erős és naturális megjelenésű lesz.

CrownBoard kraft: Előoldalon háromszor mázolt barna hátoldalú kraft karton. Magas a szakítószilárdsága. Olyan típusú termékekhez ajánljuk, amelyeknél fontos, hogy a csomagolás masszív, ellenálló legyen.

E-hullámkarton: Környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható. Egy hullámosított papírréteg hullámgerinceire egyik oldalán gyárilag egy sima papírréteget ragasztanak. Ezáltal a hullámkarton masszív és nagyon ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. A nyomott ívet a hullámlemez nyitott oldalára kasírozzuk (ragasztjuk), ezáltal lesz 3 rétegű az alapanyag.

Kasírozott könyvkötő lemez

Kasírozott könyvkötő lemez

Ár
Minőség
Merevség

 

Kasírozott könyvkötő lemez

Nagyon erős tartású alapanyag. Luxus díszdobozok gyártásához ajánljuk. Egy választható vastagságú könyvkötő lemezre van rákasírozva (ragasztva) a grafikával megnyomott fedőréteg (liner).

Könyvkötő lemez: Környezetbarát, 100%-ban visszagyűjtött papírhulladékból készülő, újra feldolgozható, ragasztott lemez.

Fedőréteg (liner): Alapesetben nagy fehérségű műnyomó papír, amely kiválóan alkalmas grafikus anyagok nyomtatására és különböző felületkezelési eljárások alkalmazására.

Ajánlott felületkezelés

Az italos dobozok esetében a leggyakrabban alkalmazott felületkezelési eljárásainkról bővebb leírást és videókat talál az alábbiakban.

Dombornyomás

Dombornyomás

Ár

 

Dombornyomás

A dombornyomással letisztult és elegáns látványt hozhatunk létre. A leggyakrabban egyszínű nyomott vagy nyomatlan felületeken alkalmazzuk az eljárást. Egy klisé segítségével betűket vagy képi elemeket domborítunk ki az ív felületén. Minél magasabb grammsúlyú alapanyagon alkalmazzuk a domborítást, az eredmény annál látványosabb lesz.

Mivel klisé szükséges a gyártáshoz, az árkalkulációhoz szükség lesz a domborítandó felület méretére (hányszor hány centiméteren szeretne domborítást kérni).

Prégelés

Prégelés

Ár

 

Prégelés

A prégelés egy meleg fólianyomás ahol egy fémklisé alkalmazásával, hőre és nyomásra leváló színes fóliával nyomjuk meg a nyomathordozót a kívánt felületen.

Az eljárás alkalmazásával erőteljesen csillogó, valódi fémes hatású felületet érhetünk el a nyomaton. A prégelés mintázata sokféle lehet, így lehetőségünk van a grafikai tervhez legjobban illeszkedő felület kiválasztására ezzel is egyedibbé téve termékünket.

Mivel klisé szükséges a gyártáshoz, az árkalkulációhoz szükség lesz a prégelendő felület méretére (hányszor hány centiméteren szeretne prégelést kérni).

UV formalakk

UV formalakk

Ár

 

UV formalakk

Különböző grafikai elemek kiemelése formalakkal különleges megjelenést ad a csomagolásnak. A lakk vastagsága tetszőlegesen választható és beállítható 7 mikrontól (teljesen sík) egészen 232 mikronos vastagságig. Nagyon szép megjelenést ad, ha a lakk mögött egyszínű a nyomat, de jól alkalmazható a nyomott grafika egyes elemeinek kiemelésére is.

Metalizált fólia

Metalizált fólia

Ár

 

Metalizált fólia

Csomagolóanyagok gyártásában alkalmazva, a tartósságon és a nyomatvédelmen túl, teljesen újszerű és exkluzív látványt nyújt ez a felületkezelési eljárás. Használatát javasoljuk, ha valódi fémes hatást szeretne a grafikán. Amikor fontos a termék egyedisége, kiemelkedő látványa vagy amikor nagy felületeken szeretne ezüst-arany feliratot vagy háttér színt.

MGI 3D UV + prégfólia

MGI 3D UV + prégfólia

Ár

 

MGI 3D UV + prégfólia

Csillogó arany vagy ezüstösen domborodó felületek a csomagoláson. Az eljárás során a 3D UV lakkra arany vagy ezüst fólia kerül, így a hagyományos prégelés és dombornyomás látványát érhetjük el a nyomaton.

Az egészen vékony vonalaktól a nagyobb, összefüggő felületekig is szépen tudjuk a nyomaton lévő grafikai elemeket prégfóliázni. nincs szükség klisére, ez különösen nagyobb felületek esetén jelent jelentős költség spórolást.

A 3D UV és prégfólia alkalmazása során finoman domborodó felületeket kapunk, aminek a vastagsága minimum 29 mikron. a prégfólia alatt is ugyanúgy változtatható a lakkvastagság, ennek köszönhetően egy prég-dombor kombináció is alkalmazható a terméken. Ugyanolyan fényesen csillogó felületet kapunk, mint egy hagyományos prégelés esetén.

Soft-Touch fólia

Soft-Touch fólia

Ár

Soft-Touch fólia

Matt hatású, bársonyos tapintású fólia. Nagyon jól mutat formalakkal vegyesen alkalmazva.

Kérjen ajánlatot

ajánlatot kérek